Revija Cita
222767

Revija Cita

Slovenija - Škofljica
Twitter:
Revija Cita
Spletna stran:
www.suzana.si
Facebook:
Revija Cita
Nazaj na seznam

Knjige - Ustvarjaj in recikliraj z gusarko Elo

Gradivo je dodal: Revija Cita, Sob, 06.dec 2014 ob 19:43, Kategorija Knjige
Ustvarjaj in recikliraj z gusarko Elo -
image protected

Nova knjiga za ustvarjanje:

Ustvarjaj in recikliraj z gusarkoElo

Avtorica: Suzana Belak Pungartnik

Kako uporabni so odpadki, embalažain reciklirani materiali boste opazili šele, ko boste odprli novo knjigo zaustvarjanje. Smeti lahko ponovno uporabimo v drugačni obliki. V knjigi soizdelki za okras in tisti za rabo, lahko pa bi embalažo uporabili še narazlične druge praktične načine. Prav bi bilo, če bi več razmišljali opredelavi odpadkov kar doma, da bi za svoje odpadke poskrbeli pretežno sami. Čedobro pomislimo, embalažo kupimo, jo plačamo in nato odvržemo. Lahko bi joponovno uporabili, preoblikovali v novo obliko ali pa predelali v kompost.Naučimo se malce skrbeti za naš planet, kar pred domačim pragom.

Izembalaže in iz recikliranih materialov naredimo ljubke srčke za valentinovo,voščilnice za božič, dišeče svečke, okusne bučne zavitke, papirnatega purana ingusarsko ladjo.

Elaje kapitanka gusarske ladje, lahko se ji pridružimo na njenem potovanju in znjo skupaj spreminjamo svet na bolje z ustvarjanjem in recikliranjem.

Zakajje Ela gusarka? To je njena navidezna podoba, ki ji pričara samozavest ingotovost vase. Ela pripoveduje kaj počne v prostem času in s kom se druži, kakoje pri njej doma, pa tudi o tem, kako se ima v šoli.

Knjigaima 66 strani, velika je 21 x 26 cm, trda vezava, cena 18,00 EUR.

Spletnastran: www.suzana.si

Prosim,da naročila za knjigo pošljete na e-naslov: 

Tel.:040 990 455

Avtor: Suzana Belak Pungartnik
Založba: Društvo ustvarjalnih Cita
Povezava: www.suzana.si