Admin_MojMozaik
80158025

Admin_MojMozaik

Slovenija - Jesenice
Spremljaj me tudi na FB
Nazaj na seznam

Intervju z: MojaMalaUstvarjalnica

Avtor: Admin_MojMozaik, Sob, 27.okt 2012 ob 16:09, Kategorija Intervjuji
Intervju z: MojaMalaUstvarjalnica -
image protected

Na kratko se nam predstavi.

Obožujem barve, pike, sonček in nasmejane ljudi. Domišljijo rada zašijem v torbice, zmečkam med prsti v tablice ali pa nakracam na papir, da na svoj način svojim dragim kaj lepega podarim.

unikatni srčki
slika1: srčki

Na kateri izdelek si najbolj ponosna?

Najbrž na torbice. Verjetno zato, ker mi krojenje predstavlja poseben izziv. Nikoli se nisem učila šivati in vsak malo bolj zahteven šiviljski izdelek, ki ga skrojim sama, zame nekaj velja.

unikatna torbica
slika2: torbica


Kje in kdaj si dobila navdih za prvi izdelek? 

narisane ustnice
slika3: ustnice


Hm ... čisto po pravici se prvega izdelka ravno ne spomnim. Začelo pa se je gotovo z risanjem in malo kasneje v osnovni šoli z željo po oblikovanju gline. Sledili so prvi šiviljski podvigi in malo bolj zaresen prvi projekt so bile hlače.S katerimi besedami bi opisala tvojo dejavnost?


Je pisana, barvasta in zelo raznolika. Vsak izdelek še pred izdelavo pozna svojega lastnika. Ne delam na zalogo. Nikoli. Rada vidim nasmeh, ko se lastnik in izdelek srečata.

 
Kako si usvojila svoje dosedanje znanje?

Večinoma kot samouk. Trma, vztrajnost in uporaba medmrežja lahko precej pomagajo. Precej sem se naučila tudi na različnih ustvarjalnih delavnicah. Tam srečaš zanimive ljudi s katerimi izmenjaš mnenja, odkriješ svoje napake in postajaš boljši.

 
Tvoji načrti za prihodnost?

Še naprej uživati ob ustvarjanju! Mogoče nekoč, nekje, morda imeti svojo malo krasno trgovinico s svojimi izdelki ...

 
Kaj bi mladim nadobudnim ustvarjalcem sporočila v spodbudo za njihovo ustvarjalnost?

Naj ne ostane samo pri idejah! Le tako, da poskusiš imaš možnost, da ti nekoč uspe. In vsak uspeh spet znova zbudi domišljijo. Nasmeh na obraz in veselo na delo.

čestitka za dojenčka
slika4: čestitka