Admin_MojMozaik
80057055

Admin_MojMozaik

Slovenija - Jesenice
Spremljaj me tudi na FB
Nazaj na seznam

Intervju z: Rdeči rubin

Avtor: Admin_MojMozaik, Sob, 08.jun 2013 ob 18:10, Kategorija Intervjuji
Intervju z: Rdeči rubin -
image protected

Na kratko se nam predstavi.

Sem ustvarjalka nakita, ki jo navdihuje narava s svojimi vzorci in barvami. Izjemno rada oblikujem nakit, figurice in druge izdelke ki mi dajajo trenutne navdihe. Uporabljam različne materiale in tehnike, ki se jih naučim sama brez posnemanja ostalih. En izdelek izdelam samo enkrat in ga ne ponovim. Torej je vsak izdelek zase unikat v vseh pogledih.           muransko steklo
slika 1

Na kateri izdelek si najbolj ponosna?  


Najbolj ponosna sem na izdelke iz muranskega stekla. Namreč njihovo strukturo in vzorce sem narisala na list papirja in poslala v Italijo, da so jih izdelali po mojih željah in merah. Izdelki so izjemno lepi, krasnih barv in točno taki kot jaz želim....moj ponos in uresničenje sanj, kjer sem vzorce tudi videla.

metulj
slika 2


Kje in kdaj si dobila navdih za prvi izdelek?


Moj prvi navdih je prišel iz narave same. Sama obožujem rože in živali. Moj prvi izdelek je bil metulj na ogrlici, iz katerega je nato nastal prečudovit kompletek, ki vam ga tudi prilagam.S katerimi besedami bi opisal tvojo dejavnost?
 
Unikatna, barvita, živa in polna energije. Nakit je primeren tako za male dame kot za odrasle ženske vseh starosti.


ovratnica
slika 3
Kako si usvojil svoje dosedanje znanje?


Znanje sem v bistvu osvojila sama. Namreč sem samouk in se učim po lastnih veščinah in opazovanju okolice v naravi. Kjer dobim navdih, tam tudi pot kako izdelati izdelek in seveda tudi katere materiale uporabiti ter katere barve.


Tvoji načrti za prihodnost?


Moja prihodnost :) Ja, težko je reči. Želim si, da bi me ljudje poznali. Res, da izdelujem dokaj preprost nakit, ampak želim si, da bi me ljudje prepoznali, ne po videzu, ampak po mojih izdelkih, ki so zase vedno in vedno bodo čudovit unikaten izdelek.


Kaj bi mladim nadobudnim ustvarjalcem sporočil v spodbudo za njihovo ustvarjalnost?


Sledite sanjam....ne glede na to kako nemogoče se vam zdijo. Sanje prenesite v svoje realno življenje in jih živite z vsakim trenutkom dneva.


komplet ogrlica verižica zapestnica
slika 4