Moj Mozaik

O nas

KDO SMO?
Smo ekipa ustvarjalcev, ki smo v sodelovanju z podjetjem Mugo, d.o.o. ustvarili spletno skupnost, kjer imate vsi ustvarjalci, od začetnikov do profesionalcev možnost, da se predstavite širni Sloveniji! Oblikovali smo spletno skupnost oz. community za Vas, ustvarjalce. In to je »Moj Mozaik«.

ZAKAJ IME Moj Mozaik?
Ime smo izbrali preprosto zato, ker se nam zdi, da tako predstavlja različne mojstrovine Vas ustvarjalcev.

USTVARJALCI:
Spletna skupnost je namenjena vsem ustvarjalcem – od začetnikov, ki se želijo predstaviti, pa do sedaj niso imeli te možnosti in vse do profesionalcev. Namenjeno je predstavitvi  širni Sloveniji, sklepanju prijateljstva in po možnosti dobiti potencialnega kupca.
In kar je najbolj pomembno: ni važno s čim oz. kaj ustvarjate. Naj bo to les, steklo, graviranje, pisanje pesmic, slikanje, fotografiranje,… Vsi ste dobrodošli. Raznolikost je zakon!

JE SKUPNOST PLAČLJIVA ALI BREZPLAČNA?
Skupnost je povsem brezplačna in brez provizije!


--------------------------------

USTANOVITEV:

- Facebook: 28. 2. 2012
- Splet: 1. 6. 2012

KONTAKT:
Za vsa vaša vprašanja, pohvale, kritike, ideje in mogoče tudi kakšno zahtevo, smo vam na voljo na e-mail naslovu: info@moj-mozaik.si ali pa kliknite na uporabnika »Admin_Moj-Mozaik« na sami skupnosti. Na vsa vaša sporočila bomo odgovorili kar se da v najkrajšem možnem času.

 

S spoštovanjem,
Ekipa Moj Mozaik